Aydın Efeler'de AK Parti Seçim Bürosu Açıldı

Ak Parti Aydın İl Teşkilatı Efeler Doğu Gazi Bulvarı Eski Müftülük binasında seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Ak Parti Aydın Seçim Bürosu’nun açılışını Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı ve Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Erdem, Aydın Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti Aydın Eski Milletvekili Semiha Öyüş gerçekleştirdi.

Aydın Efeler'de AK Parti Seçim Bürosu Açıldı
Açılışta konuşma yapan Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem " Bugün burada aramızda bulunan bütün parti teşkilatı arkadaşlarımıza, Ak Parti yönetim kadrosunda yer alan başkan olsun, başkan yardımcısı olsun, baştan sona bütün parti gönüllülerine teşekkür ediyorum. Ak Parti teşkilatları olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz, çok büyük bir heyecanla seçim büroları açılışları gerçekleştiriyoruz. Şu an açılışını gerçekleştirdiğimiz bu seçim bürosunu aslında geçtiğimiz hafta yapacaktık ancak Ankara’da yaşanan hain terör olayından dolayı açılışı 1 hafta erteledik. 1 Kasım seçimi Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılan en kritik seçimdir. Koalisyon demek çekişme demektir, kolisyon kavga demektir, koalisyon demek enflasyon demektir, koalisyon demek faizlerin yükselmesi demektir, koalisyon demek her türlü huzurun kaçması demektir. Türkiye Ak Parti ile 13 yıldır ekonomide zirve yapmıştır ve Osmanlı zamanından bu yana Türkiye ekonomisi ilk defa artı seviyelerdedir. Bu istikrarın devam etmesi için Ak Parti’ye oy verilmelidir. Eğer istikrar bozulacak olursa ekonomi alt üst olur. Önce inşaat sektörü çöker sonra diğer sektörler çorap söküğü gibi inşaat sektöründeki bozulmayı takip edecektir." dedi.

ERDEM; "TÜRKİYE’NİN ETRAFI ATEŞ ÇEMBERİ GİBİ"

Türkiye’yi türlü oyunlarla hesaplar yapan küresel güçler Ortadoğu’daki komşularımızı darmadağın ettiklerini belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem " Suriye’yi, Irak’ı darmadağın etmek istiyorlar ve Türkiye üzerinde de hesap yapıyorlar. Türkiye’den toprak koparmak için plan yapıyorlar. Türkiye’de kaosu beslemek istiyorsanız eğer ilk yapılacak şey siyasi istikrarı bozmaktır. 7 haziran’da ve sonrasında bu karanlık güçler Ak Parti iktidarını indirmek için kolları sıvadılar. İnşallah daha iyi yarınlar bizi bekliyor, buradaki herkesi çevresindekileri Ak Parti için güçlü destek istemelerini talep ediyorum. Yeni büromuz bütün camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçinm bürosunun açılışı yapıldı.
Kaynak: İHA