AK Partili Mehmet Muş Açıklaması 'TEK Başına İktidara Şu An Çok Yakınız'

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt’ta seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Muş, “Tek başına iktidarı kurmak için şu an en güçlü parti AK Parti ve şu an tek başına iktidara çok yakınız” dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Burada vatandaşlara seslenen Muş, Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyerek, “Görüşmeler yaptık. CHP ile olmadı. MHP lideri Bahçeli’ye teklif bile edemiyorsunuz. Her şeye ’hayır’ dedi.

Ülkeyi bu kritik süreçte hep beraber seçime götürelim dedik. Ama gelmediler. Ben bunları size şikâyet ediyorum. Bunun gereğini inanıyorum ki sizler 1 Kasım’da yapacaksınız. AK Parti bütün bu sorumluluğun altına girdi. Ülkenin hükümetsiz kalmaması için AK Parti sorumluluğu aldı. Bu sorumluluğu almak kolay değildir. Biz, milletin bize verdiği oyun sorumluluğunu bilerek gerekli her şeyi yaptık“ şeklinde konuştu.

7 Haziran seçimi sonrası kendi içlerinde değerlendirme yaptıklarını söyleyen Muş, “Ciddi değerlendirmeler yaptık AK Parti olarak. Kendimize buradan ders çıkardık. Şimdi önümüzde 1 Kasım var. Bizler her zamankinden daha fazla çalıştık. İyi bir seçim beyannamesi oluşturduk. AK Parti oylarını yükseltti ve yükseltmeye devam ediyor. Tek başına iktidarı kurmak için şu an en güçlü parti AK Parti ve şu an tek başına iktidara çok yakın. Daha önce bize oy vermemiş olanlar olabilir. Bize kızmış, oy vermemişler olabilir. Sizlerden AK Parti’yi tercih etmenizi rica ediyoruz. 2015-2019 arasında 4 yıl seçim yok. Bu dört yılda harıl harıl çalışarak, karınca gibi çalışarak ülkeyi çok daha farklı bir noktaya taşımanın derdindeyiz. Bu sorumluluğu üstlenmeyen siyasilere gereken cevabı verin” dedi.

Kaynak: İHA