Milletvekili Balta Vakfıkebir'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Vakfıkebir’deki muhtarlarla bir araya gelerek, onların istek ve arzularını tek tek not aldı.

Milletvekili Balta Vakfıkebir'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Yapılan toplantıya Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Belediye Başkanı Muhammet Balta ve muhtarlar katıldı.

Trabzon’da AK Parti’nin oyları artarak devam ettiğini belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Şuanda Trabzon’da AK Parti’nin oyları artarak devam ediyor. 1 Kasım seçimlerinde de kendi rekorumuzu kıracağız. Vakfıkebir ilçemize büyük yatırımlar kazandırdık. Bunlar, daha önce temelini attığımız şuanda da açılışı yaptığımız Turizm Anadolu Meslek Lisesi, Kemaliye İlköğretim okulu, 500 kişilik öğrenci yurdu, Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu, Tarım İlçe Müdürlüğü hizmet binası, dere ıslahları ve buranın içme suyuna yaptığımız katkılar. Bu yatırımlarımız bundan sonra da devam edecek. Hep beraber el ele vereceğiz ve Büyükliman bölgemize güzel yatırımların gelmesini sağlamaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu tarihi fırsatlar her zaman önümüze gelmez. O vesile ile bütün kanaat önderlerimizin, sizlerin desteğini istiyorum. Burada sizlere kimse küsemez. Kendi şehrinizin insanına sahip çıkmak kadar doğal bir şey yoktur. Benim her zaman kapım sizlere açıktır. Her zaman emrinizdeyim” dedi.

Kaynak: İHA