Erzurum'da 30 Ülkücü AK Partiye Geçti

MHP’nin etkili olduğu Erzurum’un Horasan İlçesi’nde 30 ülkücü düzenlenen törenle AK Parti saflarına katıldı. Ülkücülere rozetlerini takan AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Mustafa Ilıcalı, gençlere “Aramıza hoş geldiniz.” dedi.

Erzurum'da 30 Ülkücü AK Partiye Geçti
Milletvekili adayı Prof. Mustafa Ilıcalı’nın Horasan İlçesi’ni ziyareti, ilçede siyasi atmosferi bir anda değiştirdi. Bir grup ülkücü Prof. Ilıcalı ile görüştü ve AK Parti’ye geçme kararı aldı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ideolojisi ve çizgisinden çıktığını anlatan ülkücü gençlerden Davut Kaya, AK Parti çatısı altında ülkenin daha büyük başarılara imza atacağına inandıklarını kaydetti.

AK Partiye saflarında yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kaya, “İlçemizde birçok ülkücü arkadaşımız, MHP’nin izlediği politikadan oldukça rahatsız. Bu yüzden istifaların arkası kesilmeyecek ve bizden sonrada birçok ülkücü arkadaşımız partiyi terk edecektir” diye konuştu.

Ülkücü gençlerde bir araya gelen AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Ilıcalı rozet taktı, şunları söyledi: “Haziran seçimleri sonrası MHP‘nin izlediği politika maalesef Türkiye’yi yeniden seçim sürecine itmiştir. Toplumda kabul görmeyen bu tutum MHP’den ayrılıkları da haklı olarak beraberinde getirmişti. Erzurum’da gücümüze güç katan arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyor, aldıkları kararın, Türkiye’mize, Erzurum’umuza hayırlar getirmesini diliyorum.”
Kaynak: İHA