AK Parti'den Dodurga Çıkarması

AK Parti Çorum teşkilatları yaklaşan 1 Kasım genel seçimleri öncesi Dodurga ilçesine çıkarma yaptı.

AK Parti'den Dodurga Çıkarması
AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, milletvekili adayı Bekir Horuz, seçim çalışmalarında slj olarak Dodurga Belediyesi’ni ziyaret etti. Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, belediye çalışmaları hakkında Uslu ve Bekiroğlu, brifing verdi. Daha sonda esnaf ve ilçe pazarını ziyaret eden milletvekili adayları, hem halkla buluştu hem de sorun dinledi.

MİLLETLE BERABER YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu. Milletle beraber yol yürümeye devam edeceklerini söyledi.



AK Parti iktidarında yapılan reform ve düzenlemelerle tüm vesayetlere son verildiğini dile getiren Bekiroğlu, bundan sonra millet iradesinin dışında bir irade veya başka bir vesayet sistemi kurmaya çalışanlara da asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

Hizmet yapmanın yanı sıra gönül kazanmanın da önemli olduğunu dile getiren Bekiroğlu, “Hizmet ve gönül kazanmak bakımından AK Parti her icraatında insanı merkeze alarak büyük bir hamle yaptı. Parti olarak hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an iyi ve her an yeni işler yapmaya devam edeceğiz. Daima hizmet, daima millet aşkıyla milletin yanında olacağız” söyledi.



DODURGA’YI DOĞALGAZLA BULUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ

AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu ise, Dodurga’yı doğalgazla buluşturmayı hedeflediklerini açıkladı.

Doğalgaz hattının bazı ilçelerin yakınından geçtiğini hatırlatan Uslu, bununla ilgili görüşme yapacaklarını, bunun bir söz değil, hedef olduğunun altını çizdi.

AK PARTİ VE MHP’Lİ ADAYLARDAN SİYASETE ÇAY MOLASI

Dodurga Pazarı ziyareti sırasında AK Parti Çorum milletvekili adayları Salim Uslu, Bekir Horuz ve il başkanı Rumi Bekiroğlu, MHP Çorum milletvekili adayları Vahit Doğan, Fatih Özcan ve il başkanı Bekir Çetin karşılaştı. Siyasete çay molası veren her iki partinin adayları ve il başkanları birlik ve beraberlik mesajları da verdi. Adaylar, birbirlerine başarı dileklerinde bulunduktan sonra seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiler.
Kaynak: İHA