Aile Sağlık Merkezleri Yakında Açılacak

Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi için düğmeye basan Altındağ Belediyesi, 6 merkezin inşaatını tamamladı.

Aile Sağlık Merkezleri Yakında Açılacak
Geldiği günden beri Altındağ’ın çehresini değiştirmek için projeler üretenAltındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,Altındağ’ın ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarına yön veriyor. Altındağ Belediyesi, görev kapsamına girmemesine rağmen ilçeye 6 aile sağlığı merkezi kazandırdı.

SAĞLIKLI BİR YATIRIM DAHA

Ali Ersoy, Başpınar, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Karapürçek (2) Mahalleleri’nde yapımı tamamlanan 6 aile sağlık merkezi, açılmak için gün sayıyor. Altındağlılar için her şeyin düşünüldüğü aile sağlık merkezleri, özellikle yaşlılar ve çocuklar için ayrı bir öneme sahip.

TİRYAKİ “ALTINDAĞ’IN ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARINI GİDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Tiryaki, kendi görevleri olmamasına rağmen aile sağlığı merkezlerinin yapımını üstlendiklerini ifade ederek “Bizim görevimiz değil demiyoruz. Altındağ’ın öncelikli ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

Altındağ’da çok sayıda hastane olduğuna dikkati çeken Başkan Tiryaki, “Devlet hastanelerinin neredeyse tamamı bizim bölgemizde, ancak hastaneler Ulus, Samanpazarı, Sıhhıye civarında bulunuyor. Siteler bölgesinin üstünde kalan pek çok mahallemiz sağlık hizmetlerine ulaşma konusunda sıkıntı yaşıyordu. Bu durumu ortadan kaldırmak için Aile Sağlığı Merkezlerinin yapımına başladık. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolay ulaşabilmesi için bu merkezlerden yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sağlık kurumlarına artık rahat bir şekilde ulaşılacağını sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki “Her şey Altındağlılar için” dedi.

Kaynak: İHA