Manavgat'ta Polisten Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Manavgat’ta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından 60. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı.

“Anne Gözün Arkada Kalmasın” projesi kapsamında yapılan kırtasiye yardım törenine İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Cumhur Gözetici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Okul Müdürü Mustafa Sağlam, polisler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Cumhur Gözetici, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Gözetici, öğrencilere öğretmenlerinden sonra en yakın kişilerinin polis abla ve ağabeyleri olduğunu belirterek, çam sakızı çoban armağanı hediyeler vermek istediklerini söyledi.

Toplumun asayiş ve güvenliğini sağlamada polisin önemli bir rol ve işleve sahip olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ise polislerin ziyaretlerinin yıl içerisinde sürekli devam etmesini dilediklerini söyledi.

Sarıdemir, yardımlar için emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından 60. Yıl İlköğretim Okulu ‘na toplam bin 550 pakette 750 çeşit kırtasiye yardımı yapıldı.

Kaynak: AA