Kaymakam Turan'dan Memiş'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Turgutlu’ya önemli hizmetler yapıyoruz. İlçeye yapılan ve hayata geçirilecek hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

Kaymakam Turan'dan Memiş'e Ziyaret
Turgutlu Kaymakamlığı görevine atanan Uğur Turan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisini makamında ağırladığı için Memiş’e teşekkür eden Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, “Genel Sekreterimiz Halil Memiş’e makamında bizleri ağırladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Turgutlu’ya önemli hizmetler yapıyoruz. İlçeye yapılan ve hayata geçirilecek hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Kamu kurumlarının temsilcileri olarak, Manisa’yı geliştirecek projelere imza atmak için her kurumla fikir alışverişi yapmak bizleri mutlu eder” diye konuştu.

Kaynak: İHA