Başkan Şirin'den İtfaiyeye Kutlama Ziyareti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İtfaiyecilik Haftası ve İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 301. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Turgutlu İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından amirliğin araç filosuna eklenen yeni araçları da inceleme fırsatı bulan Başkan Şirin, “Turgutlu’da bir ilk olan 2 yeni araç, amirliğimizin kalite standardını yükseltecektir. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Şirin'den İtfaiyeye Kutlama Ziyareti
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e itfaiye ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer ile Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Merkezi Müdürü İbrahim Kutar ve Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala da eşlik etti. İtfaiye Amiri Ferdi Kahyaoğlu tarafından karşılanarak itfaiyecilerle tek tek selamlaşan Başkan Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınarak itfaiye filosuna dahil edilen yeni araçları inceleme fırsatı buldu.

DONANIMLI YENİ ARAÇLAR TURGUTLU’DA BİR İLK

Büyükşehir yasası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alarak Turgutlu İtfaiye Amirliği’ne dönüşen birimin geçtiğimiz günlerde filosuna kattığı 2 yeni itfaiye aracıyla hizmet kalitesini arttırdığını ifade eden Başkan Şirin, “Köpük pürkürtme özelliğiyle hasarları en aza indiren yeni bir aracın ilçemizin hizmetine sunulmuş olması bizleri oldukça memnun etti. Çok amaçlı bir diğer araç da 6 personel taşıma özelliği ile acil afet durumlarında önemli hizmet verecektir. Bu anlamda teknik donanım desteğiyle hizmet standartını yükseltmeye olanak sağladıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Meslekleri gereği karşılaştıkları birçok tehlikeye rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan, başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getiren tüm itfaiye çalışanlarının haftasını kutlayan Başkan Şirin, “Bugüne dek başarılı çalışmalarıyla Turgutlu halkının güvenini kazanan amirliğimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA