Altındağlı Çocuklar TEOG Hakkında Her Şeyi Öğrendi

Çocukların kişisel gelişimiyle oldukça yakından ilgilenen Altındağ Belediyesi, TEOG sınavına hazırlanan öğrencilere rehberlik yaptı. Ulucanlar Cezaevi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Gençlik Merkezleri TEOG Bilgilendirme Seminerine 250 öğrenci katıldı. Ali Ersoy, Beşikkaya, Çamlık, Doğantepe, Feridun Çelik, Karapürçek 1, Karapürçek 2 ve Yıldıztepe Gençlik Merkezi öğrencilerinin yer aldığı seminerde sınav hakkında birçok konu gündeme geldi. Altındağlı çocuklar, sınava nasıl hazırlanmaları gerektiğinden motivasyona, puan hesaplamalarından ders çalışma yöntemlerine, doğru tercih seçiminden sınav kaygısına kadar birçok konu hakkında bilgi sahibi oldu.

ALTINDAĞLI ÇOCUKLAR TEOG’A HAZIRLANIYOR

Yıldıztepe Gençlik Merkezi öğrencilerinden Onurhan Taner, seminerin kendileri için oldukça faydalı olduğunu söyledi.

Bu yıl TEOG Sınavına gireceğini söyleyen Onurhan, burada öğrendikleriyle sınava artık daha iyi hazırlanacağını dile getirerek “Bu merkezler hem derslerimizde hem de kişisel gelişimimizde bize büyük katkı sağlıyor” dedi.

Beşikkaya Gençlik Merkezi öğrencisi Özge Akdur ise bu seminer sayesinde sınava hazırlanma sürecini daha verimli geçireceğinin altını çizdi. Motivasyonu sağlamak adına önemli bilgiler edindiğini ifade eden Akdur, öğrendiği ders çalışma yöntemleriyle de başarılı olacağını kaydetti.

Akdur, kendilerinin eğitimine itinayla yaklaşan Başkan amcası Veysel Tiryaki’ye tüm arkadaşları adına teşekkür etti.
Kaynak: İHA