Turgutlu Ziraat Odası İş Bankasıyla Protokol İmzaladı

Turgutlulu çiftçilere kolaylık getirecek İmece Kart-Post protokolü hayata geçti. İş Bankası ile Turgutlu Ziraat Odası arasında imece kart-pos protokol anlaşması imzalandı.

Turgutlu Ziraat Odası İş Bankasıyla Protokol İmzaladı
Protokol törenine Turgutlu Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şenol, İş Bankası Turgutlu Şube Müdürü Ali Atasoy katıldı.

İmza töreninde bir açıklama yapan İş Bankası Turgutlu Şube Müdürü Ali Atasoy, "İmzalanan protokol kapsamında İmece Kart Sahibi oda üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak üç veya dört ay faizsiz dönem avantajından yararlanabiliyor. Bu protokol ile oda üyeleri üyelerine aynı zamanda tarımsal işletme, tarım ekipman, traktör kredileri, hayvancılık ve seracılık kredileri, TARSİM Sigortası ve benzeri muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkanı sunuluyor. Bu protokol tüm çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Turgutlu Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şenol ise, "İş Bankası ile imzaladığımız bu protokolün tüm üyelerimize faydalı olmasını diliyoruz. Bu protokolden faydalanmak isteyen çiftçilerimiz mutlaka odamıza uğrayarak bilgi alsınlar. Çiftçilerimiz için böyle protokollere devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA