Başkan Tiryaki Meclis Üyelerine 2015 Yılı Yatırımlarını Anlattı

Pazar günü Altındağ Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri esnasında meclis üyelerine 2015 yılı yatırımlarını bir sunum şeklinde anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, her yıl bütçenin yarısını reel yatırıma harcadıklarını aktardı.

2015 yılında da yıkımlara ara vermediklerini, bu yıl 32 mahallede 6 bin 148 kaçak yapının yıkıldığını fotoğraflarla anlatan Başkan Tiryaki, yine bu yıl pek çok mahallede yol açma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Altındağ’ın sokaklarına 80 bin ton asfalt döktüklerini ifade eden Başkan Tiryaki, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

2015 yılında Altındağ’da 8 park projesinin başladığını, bunlardan 6’sının tamamlanarak vatandaşın hizmetine açıldığını dile getiren Başkan Tiryaki, inşaatı son aşamaya gelen 6 aile sağlığı merkezinin de yakında açılacağını söyledi.

Beşikkaya Mahallesi’nde 9 milyon TL’lik okul inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Tiryaki, Gülpınar Mahallesi’nde ise bir gençlik merkezi ile bir kadın eğitim kültür merkezi binasının inşaatlarının sürdüğünü sözlerine ekledi. 2015 yılında gerçekleştirilen onlarca yatırım hakkında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Tiryaki, fotoğraflar eşliğinde mahallelerde yaşanan değişimin altını çizdi.

Her yıl bütçenin yarısını reel yatırıma harcadıklarını, bunun çok önemli bir başarı olduğunu belirten Başkan Tiryaki, her yıl bir önceki yıldan daha fazla Altındağ’ın çocuklarına mutlu bir gelecek inşa etmek için çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA