Başkan Şirin Asker Uğurlamasına Katıldı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Çatalköprü Mahallesinde gençlerin asker uğurlama törenine katıldı. Kasım ayında asker ocağına gidecek olan gençlerin ve ailelerinin gururuna ortak olan Başkan Şirin, “Yüce Rabbim, davulla zurnayla asker ocağına teslim edecek olduğumuz evlatların düğünlerinde de bir arada olmayı nasip etsin. Hepsine hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

Başkan Şirin Asker Uğurlamasına Katıldı
Kasım ayında acemi birliklerine teslim olacak Çatalköprü Mahallesinin gençleri, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in ziyaretiyle moral buldu. Başkan Şirin, MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Manisa Milletvekili Adayları Cemal Murat Erim ve Osman Oktay ile birlikte gittiği mahallede, gençlerin davul zurnalarıyla karşılandı. 95/4 tertip gençlerle sohbet eden Başkan Şirin, aileleriyle de bir arada olma fırsatı buldu. Gençlere hayırlı teskereler dileyen Başkan Şirin, gençlere hitaben yaptığı konuşmada asker ocağına uğurladıkları gençlerin vazifelerini alınlarının akıyla yerine getirip sağ salim yuvalarına, anne, baba ve tüm yakınlarına kavuşmasını temenni ederek, “Asker ocağı birlik ve beraberliğin hissedildiği, omuz omuza mücadele verilen peygamber ocağıdır. Rabbim nasip ederse askere gönderirken birlikte olduğumuz kardeşlerimizin inşallah düğünlerinde de yeniden bir araya geleceğiz. Hepsi birer Mehmetçik, hepsi birer oğul, hepsi birer evlat gençlerimizin, şehitlerimizden aldıkları şerefli bayrağı sağ salim daha ileriye taşıyacaklarına dair inancım tam. Rabbim sizlere sağlık ve huzurla bizlerle yeniden kavuşmayı nasip etsin” diyerek kendilerine hediyeler takdim etti.

ENGELLİ MERT ENGEL TANIMADI COŞKUYA ORTAK OLDU

Çatalköprülü engelli genç Mert Önder’e ayrı bir ilgi göstererek onu da kucaklayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, kendisine sağlık ve huzur dolu bir ömür diledi. Mert de mahalleli yaşıtlarının asker uğurlama eğlencesinde onlarla birlikte oldu. Başkan Şirin, ellerinde Türk Bayrakları ile ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısı eşliğinde oynayan gençlere eşlik etti. Gençlerin eğlencesinin ardından beraberindeki heyetle mahalle turu yapan Başkan Şirin, vatandaşlarla hasbihal etti.
Kaynak: İHA