'Ankaralı Namık'ın Köyünde Hüzün Var

Evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden, "Ankaralı Namık" olarak tanınan şarkıcı Namık Uğurlu'nun memleketi olan Çankırı'da hüzün hakim.

Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etap 7. kattaki evinin balkonundan düştükten sonra kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Uğurlu'nun cenazesi, köyünde toprağa verildi.

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine bağlı Yeşilöz köyünün muhtarı Ali Namlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, derin bir üzüntü içerisinde olduklarını söyledi. Uğurlu'nun köy okulunun bahçesinde yaklaşık 2 ay önce şehitler için hazırlanan "Sakla gözyaşını annem" isimli şarkısına klip çektiğini dile getiren Namlı, "Ankaralı Namık köy okulunun bahçesinde köy halkının da oynadığı bir klip çekmişti. Klibin tüm gelirini şehit ailelerine bağışlamıştı" dedi.

Uğurlu'nun sürekli köye gelip gittiğini ifade eden Muhtar Namlı, "Köyümüze sürekli gelip giderdi. Köyünü çok severdi, köy sakinleri de onu çok severdi. Köyünü tanıtmak için bu klibi köyümüzde çekmişti. Şimdi çok sevdiği köyünde ebediyete uğurluyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA