Altındağlı Erkekler Şanlıurfa'da

Tam 9 yıldır sürdürdüğü kültür gezileriyle Altındağlı vatandaşların ufuklarını açan ve binlerce Altındağlı’ya pek çok ilki yaşatan Altındağ Belediyesi, kültür gezilerine son sürat devam ediyor.

Altındağlı Erkekler Şanlıurfa'da
Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyelerinin katıldığı Urfa ve Hacı Bektaş-ı Veli gezileri devam ederken, kültür merkezi üyesi kadınların eşleri de onlardan geri kalmadı. Altındağlı kadınların sevincine, eşlerinin de sevinci eklendi. Peygamberler diyarı Şanlıurfa’yı görmek için uçakla yola çıkan Altındağlı beylerin sevinci görülmeye değerdi.

Altındağlı beylerin yoğun isteği üzerine erkek kafilelerini bu yıl artırdıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağlı beylerden çok talep vardı. Eşlerimizi götürüyorsunuz gezilere, bizi de götürün diyorlardı. Bu yıl her merkezden bir erkek, bir kadın grubu yola çıkacak şekilde bir düzenleme yaptık. Altındağ’da şehir dışına çıkmamış, kültür gezilerine katılmamış kimse kalmayacak inşallah" dedi.

“PARAYI ÇARÇUR ETMİYORUZ”

Altındağ Belediyesi’nin ekonomisi çok güçlü bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Tiryaki, “Eğer bugün bilet alıp, yarın Urfa’ya uçakla gitmek isterseniz bilet çok pahalı. Ancak biz tüm gezi hazırlıklarımızı neredeyse bir yıl öncesinden yapıyoruz. Biletler ve konaklama için yıllık ve toplu pazarlık yaptığımızdan çok uygun fiyatlarla alıyoruz bu turları. Kimsenin parası çarçur olmuyor” dedi.

“Biz insanları Marmaris’e, Bodrum’a, Antalya’ya götürmüyoruz. Gezilerin hepsi kültürel amaçlı. Bu gezileri Altındağ Belediyesi’nin yürüttüğü eğitim çalışmalarının bir parçası olarak görüyorum. Türkiye’de yaşayan herkesin bu illeri mutlaka görmesi gerektiğine inanıyorum” diyen Başkan Tiryaki, Altındağlı vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA