Altındağ'da 2 Park Açılışı Yapıldı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’a 2 dev park daha kazandırdı.

Altındağ'da 2 Park Açılışı Yapıldı
Çamlık ve Alemdağ Mahalleleri’ne yapılan 2 parkı temsilen, Çamlık Mahallesi’nde, Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin ismi verilen parkta yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, AK Parti Ankara milletvekili adayı Emrullah İşler’in yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti İlçe teşkilatı üyeleri, Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda Altındağlı vatandaş katıldı.

“HACI BEKTAŞ-I VELİ VE HACI BAYRAM-I VELİ HAZRETLERİNİ DAHA İYİ ANLAYABİLİRSEK, BU TOPLUMDA KAVGA GÜRÜLTÜ OLMAZ.”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konuşmasında bu parkların tamamının gecekondular yıkılarak yapıldığını hatırlattı. Altındağ’ın eskiden olduğu gibi Ankara’nın en değerli yeri, cazibe merkezi olduğunu söyleyen Başkan Tiryaki, “Bugün burada bir kez daha, çocuklarımıza pırıl pırıl, tertemiz, güçlü, dinamik ve çok hızlı çalışan bir Altındağ bırakmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün açtığımız 2 parkın yanı sıra, açılışını yapmak için bekleyen daha bir sürü tesisimiz var. Yüzme havuzları, kültür merkezleri, spor tesisleri, okullar ve camiler yapıyoruz. Sanatla ve sporla büyüyen çocukların olduğu bir Altındağ inşa ediyoruz. Ve bu yatırımların hepsini kendi imkanlarımızla yapıyoruz” dedi.

Parka “Hacı Bektaş-ı Veli Parkı” ismini verdiklerini söyleyen Başkan Tiryaki, Hacı Bektaş ve Hacı Bayram Hazretleri gibi değerli kişileri anlamaya daha çok ihtiyacımızın olduğu günlerden geçtiğimizi vurguladı. “Bu kişileri ve onların söylediklerini daha iyi anlayabilirsek, bu toplumda kavga gürültü olmaz. Bu ismin de bu parka çok yakıştığını düşünüyoruz” dedi.

“ALTINDAĞ’A 10 YILDA 38 DEV PARK KAZANDIRDIK”

Altındağ’a 10 yılda 38 dev park kazandırdıklarını bir kez daha hatırlatan Başkan Tiryaki, büyük alkış aldı. Açılış törenine gelen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Veysel Tiryaki, 2 parkın da Altındağ’a hayırlar getirmesini temenni etti.

“SAĞLIKLI VE MUTLU NESİLLERİN YETİŞTİĞİ BİR PARK OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM.”

Açılış töreninde Altındağlılara seslenen AK Parti Ankara milletvekili adayı Emrullah İşler ise Başkan Tiryaki’yi ve tüm belediye çalışanlarını bu kadar başarılı işlere imza attıkları için tebrik etti. Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nın sağlıklı ve mutlu nesillerin yetiştiği bir park olmasını temenni eden İşler, “Eskiden Altındağ demek gecekondu demek, Altındağ demek fakirlik demek, Altındağ demek geri kalmışlık demekti. Veysel Başkan ile birlikte kısa sürede her şey çok değişti. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra protokol üyeleri hep birlikte kurdele keserek, parkın açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA