Ünüvar Açıklaması 'AK Parti, Vizyonu Olan Yegane Parti'

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, AK Parti’nin, geleceğe yönelik konuşan ve vizyonu olan yegane parti olduğunu söyledi.

Ünüvar Açıklaması 'AK Parti, Vizyonu Olan Yegane Parti'
AK Parti Tufanbeyli İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Ünüvar, 1 Kasım’da yapılacak seçimin, Türkiye için tarihi bir öneme sahip olduğunu belirtti.

7 Haziran’dan bu yana geçen 4 aylık süreçte vatandaşların istikrarsızlığın ne olduğunu gördüğünü ifade eden Ünüvar, "Yaşadığımız bu belirsizlik dönemini 1 Kasım’da bitirmemiz lazım" dedi.

AK Parti’den başka iktidar alternatifinin bulunmadığını kaydeden Ünüvar, "Tek başına iktidara gelme umudu taşıyan bir başka parti de yok. Diğerleri bir araya gelebilirlerse ancak koalisyon kurabilirler. Koalisyon da kursalar hizmet yapabilecekleri kanaatinde değilim. Beyannamelere baktığınız zaman, diğer partilerin beyannamelerinde sadece popülist söylemlerin olduğunu görürsünüz. Sadece günü kurtarmaya yönelik söylemler. Asgari ücret, emekli maaşı, paraya yönelik söylemler. Ama onun geri planındaki hesaplamaların da ciddi şekilde yapılmadığını görürsünüz. En güçlü beyanname AK Parti’nin beyannamesidir. AK Parti’nin beyannamesinde ortaya koyduğu; gençler, kadınlar, yaşlılar, emekliler, eğitim, sağlık, dış politika ve diğer bütün konularla ilgili vaatleri bir hesaba dayalı ve iktidara geldiği zaman yapabileceği icraatlardır. AK Parti’nin beyannamesini dikkatlice okursak, beyannamenin sorumlu bir iktidarın vaatleri, taahhütleri olduğunu çok rahatlıkla görebiliriz" diye konuştu.

AK Parti’nin oyları arttıkça birilerinin de kininin arttığını vurgulayan Ünüvar, memleketi istikrarsızlığa, belirsizliğe ve umutsuzluğa sevk etmek isteyen bazı güçlerin, ülkenin huzuruna bomba attığını kaydetti.

Bu yüzden 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen Ünüvar, şunları söyledi:

"AK Parti’nin çok güçlü ve deneyimli bir kadrosu var. En önemlisi çok önemli vizyonu var. AK Parti uzağı görüyor. 2023 hedeflerini çok iyi görüyor. Cumhuriyetin 100. yılında bizim çok önemli hedeflerimiz, beklentilerimiz var. Gelecekle ilgili konuşan başka bir parti var mı? Yani Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Demirtaş’ın gelecekle ilgili konuştuğunu gördünüz mü? Bugünle ilgili konuşuyorlar veya dünle ilgili konuşuyorlar. AK Parti geleceğe yönelik konuşan yegane partidir. Çünkü gelecekle ilgili umutlarımız var."

"Biz bu ülkenin genç bir nüfusa sahip olduğunun farkındayız ve bu genç ve üretken nüfusu geleceğe hazırlamak durumundayız" diyen Ünüvar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti olarak 13 yıldır bunun için uğraşıyoruz. Gelecekteki ilk hedefimiz 2023, sonraki hedeflerimiz ise 2053 ve 2071. Türkiye’yi dünyanın en güçlü devletleri arasına sokmak istiyoruz. Siyaset bunun için yapılır. İnsanlar değişir, ülkelerin hedefleri değişmez. Bizim çok güçlü hedeflerimiz var. Ülkemizi daha güçlü hale getirmek için çok çalışmamız lazım. Daha gidecek çok yolumuz var, daha gidecek çok uzun hedeflerimiz var. O hedeflere ulaşacak gücümüz de var. Çalışacağız ve kazanacağız. Çünkü inanırsak kazanırız, çalışırsak kazanırız. 1 Kasım’da inşallah kazanan sadece AK Parti değil, Türkiye olacak."

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ilçe başkanlığındaki toplantının ardından, yeni açılan meslek yüksek okulu ile öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Ünüvar, Milletvekili Adayı İbrahim Dölek, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, İlçe Başkanı Hasan Kafadar ve beraberindekilerle, belediyenin park, yol ve kapalı semt pazarı inşaatlarını inceledi.
Kaynak: İHA