Tütüncü'den Öğrencilere Forma

Kepez Belediyesi, Yeni Emek Mahallesi’ndeki Abdulkadir Özkan İlkokulu’nda, 510 öğrenciye yazlık ve kışlık olmak üzere bin 20 forma hediye etti.

Tütüncü'den Öğrencilere Forma
Bu yıl 11 bin 116 okul forması dağıtacak olan Kepez Belediyesi, Yeni Emek Mahallesi’ndeki Abdulkadir Özkan İlkokulu’nda, 510 öğrenciye yazlık ve kışlık olmak üzere bin 20 forma hediye etti. Okul bahçesindeki forma dağıtım törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy, Ramazan Alanay ile mahalle muhtarı Ramazan Bıçak katıldı.

Başkan Hakan Tütüncü, bu yıl 11 bin 116 öğrenciye okul forması hediye edeceklerini söyledi.

Formaları, bir yazlık bir kışlık olarak öğrencilere dağıttıklarını belirten Tütüncü, “Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde hedefi daha da büyüterek öğrencilerimizin eğitimlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇOCUKLARINIZ BİZİM DE ÇOCUĞUMUZ

Tütüncü, çocukların eğitim ortamlarının eksikliklerini gidermeye gayret gösterdiklerini belirterek, “Velilerimize ifade etmek isterim ki, bütün çocuklar bizim de çocuğumuzdur. Bu okulun da bütün öğrencilerine kendi yavrularımız gibi özen gösteriyor ve onların en iyi şartlarda eğitim imkânlarına kavuşabilmeleri için gereken gayreti gösteriyoruz.

Bu okul inşa edildiğinde bir takım eksiklikleri vardı. O eksiklikleri de belediye olarak giderdik ve gidermeye devam edeceğiz. Bütün okullarımızda öğrencilerimizin daha güzel ortamlarda eğitim alabilmeleri için gereken her türlü tedbiri alıyoruz ve alacağız. Bunun karşılığında öğrencilerimizin derslerine çok iyi çalışacak ve gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum.”

Kepez Belediye Başkanı, konuşmasının ardından eşi Ayşe Tütüncü ve protokol üyeleri ile öğrencilere formlarını hediye ettiler.
Kaynak: İHA