MHP Milletvekili Gönen Seydişehir'de Seçim Çalışmalarını Yürüttü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir ilçesini ziyaret etti.

MHP Milletvekili Gönen Seydişehir'de Seçim Çalışmalarını Yürüttü
MHP Konya Milletvekili Adaylarından Altan Altıok, İl ve ilçe teşkilatları ve partililerin eşlik ettiği Gönen, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, seçmenlerle görüştü. Seçim çalışmaları esnasında zaman zaman seçmenlerin hastalıkları ile ilgili sorunlarını dinleyerek, muayenelerde bulunan Gönen, bu kez işçilerle ter döktü. Fırında ateş karşısına geçen Gönen, etli ekmek pişirdi.

1 Kasım seçimlerine 15 gün kala çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren MHP Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sait Gönen, Seydişehir’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Birçok konuda kritik günler yaşayan Türkiye’nin ekonomi de de sıkıntı yaşadığını ve esnafın bitme noktasına geldiğini söyleyen Gönen, “Ekonominin duvara tosladığı bu günlerde, art arda yapılan seçimlerin de etken olduğu piyasalarda yaşanan çalkantılar esnafı bitirme noktasına getirmiştir. Birçok esnafımız kepenk kapatmıştır. Her kesimden vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ülkemizin huzuru, milletimizin refahını sağlamak amacıyla programlanan seçim bildirgemiz de esnafımız için de çözümler düşünülmüştür. Seçim Bildirgemizde, "Sanayi, Ticaret ve Turizm" başlığında nitelikli yeni endüstri bölgeleri kurulacağı, belli malların teşviki için Merkez Bankası tarafından "reeskont kredisi" verileceğini duyurduk. Yine vadeli satışlarda "KDV erteleme sistemi"nin getirileceği, ayrıca dar bölgeli ve sektörel teşvik sistemine geçileceği, turizm yatırımcılarına dönük teşvik ve destekleri de artırmayı vaat ettik. Yeni işyeri açan esnafa 5 yıl vergi ve prim avantajı sağlanarak, AVM yasasının ise esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Şoför esnafının, yenilemek için alacağı ticari araçlardan vergi alınmayacak, şoför esnafına yıpranma payı, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafa ise vergisiz akaryakıt sağlanacaktır” dedi.

Kaynak: İHA