Kağıthane'de Kış Spor Okulları Sezonu Açıldı

Kağıthane’de çocuklar için hizmet verecek olan Kış Spor Okulları’nın sezon açılışı gerçekleşti. Çocuklar kış boyunca bu okullarda 15 farklı branşta eğitim alacak.

Kağıthane’de sağlıklı nesillerin yetişmesi için 15 ayrı branşta çocuklara hizmet verecek olan ’Kağıthane Kış Spor Okulları’nın sezon açılışı gerçekleşti. Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde gerçekleşen açılışa; AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayları Şirin Ünal, Oktay Saral, Perihan Toğay, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda öğrenci ve velisi katıldı.

Öte yandan açılış programında çocuklar, sumo güreşi, tırmanma ve atlama branşlarında yarış yaptılar. Tören sonunda ise protokol üyeleri tarafından yarışmalarda başarı elde eden çocuklara hediyeler taktim edildi.

"ÇOCUKLARIMIZ 15 AYRI BRANŞTA SPOR EĞİTİMİ ALACAK"

Çocukları spora yönelmeleri için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "2 bine yakın çocuğumuzla spor kurslarımıza devam edeceğiz. Yaz spor okullarımızı tamamladık. Şimdi ise Kış Spor Okulları’mızda çocuklarımız 15 ayrı branşta spor eğitimlerine devam edecekler. Çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize 3’üncü güvenli alanları oluşturmak için,  yani okulun ve evin dışında güvenli alanlar oluşturmak için her türlü imkanlarımızı seferber ediyoruz. Spor alanlarımız, sosyal tesislerimiz ve sosyal çalışmalarımızla bu alanları oluşturuyoruz” dedi.

Başkan Kılıç, “Gelirlerimizin yüzde 25’ini bu tür harcamalara kullanıyoruz. Çocuklarımıza gençlerimize feda olsun diyorum.  Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Biz bu hizmetleri çocuklarımız için yapmaktan kaçınmıyoruz.  Sizlere bu akşam bizlerle beraber olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.  Bu akşam bu açılışta bizleri yalnız bırakmayan milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum.  Başbakan’ımız Ahmet Davutoğlu’na ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Çünkü Kağıthane’mize çok büyük yatırımları oldu" diye konuştu.

Kaynak: İHA