Taşköprülülerden Başkan Arslan'a Teşekkür

Taşköprü’ya bağlı Gökırmak Mahallesi Muhtarı Ahmet Yüksel, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Taşköprülülerden Başkan Arslan'a Teşekkür
Taşköprü Gökırmak Mahallesi Muhtarı Ahmet Yüksel, mahallelerinde bir süredir yapımı devam eden parke, bordür, tretuar çalışmaları ile bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerden dolayı Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a ve tüm belediye personeline teşekkür etti.

Gökırmak Mahallesi’nin 23 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen geçen süre zarfında belediye hizmetlerinden gerekli katkıyı alamadığına dikkat çeken Yüksel, Belediye Başkanı Arslan’ın göreve gelmesinden itibaren mahallelerinin kaderinin değiştiğini ve her türlü ihtiyacın yerinde tespit edilerek birer birer giderildiğini ve 23 yıllık açığın kısa sürede tamamlanma aşamasına geldiğini ve bundan tüm mahalle sakinleri olarak mutluluk duyduklarını ifade etti.

Her türlü ihtiyaçlarını giderme noktasında taleplerine olumlu yanıt bulduklarını belirten Muhtar Ahmet Yüksel, Belediye Başkanı Arslan’a yaptığı hizmetlerden ve her zaman kendilerinin ve mahalle sakinlerinin yanında olmasından dolayı şükranlarını sunduğunu arz etti.

Yüksel mahallelerine yapılan hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenledikleri geçen yıl Ankara-Konya bu yılda Bursa-Çanakkale-İstanbul gezilerine Başkan Arslan’ın her türlü desteği kendilerine verdiğini ve mahalle sakinlerinin de her daim kendisine dua ettiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA