Durağanspor'dan Başkan Kılıçaslan'a Ziyaret

Durağanspor Kulübü Başkanı Ramazan Çiriş ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kızılırmak, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ı makamında ziyaret ederek yaptığı malzeme desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

Durağanspor'dan Başkan Kılıçaslan'a Ziyaret
“Bir milletin sporda gösterdiği azim onun geleceğini yükseltir” diyen Başkan Ahmet Kılıçaslan “Hep birlikte Durağanspor’u hak ettiği yere taşımak için çalışmalarımızı yapacağız ve Durağan Belediyesi olarak gereken desteği vereceğiz. Bu malzemeler de Durağanspor için bir nefes ve can suyu olacak. 2015-2016 sezonumuzun hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Durağanspor’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Durağanspor Başkanı Ramazan Çiriş “Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan’a kulübümüze yapmış olduğu malzeme desteği ve stadın aydınlatılmasında verdiği desteklerden dolayı yönetim kurulum ve futbolcular adına teşekkür ederim. Sizi her zaman yanımızda görmemiz bizi çok memnun etmiştir. Biz kendi yağıyla kavrulan bir kulübüz. Her zaman desteğe ihtiyaç duymaktayız, başkanımız bu yönden kulübümüze çok cömert davranmıştır. Kendisinden deplasman maçlarına giderken belediyenin otobüsünü vermek sözünün de aldık” diye konuştu.

Kaynak: İHA