Çelikcan Ve Yeni Feke'de Yol İnşaatını Başlattı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Feke, Kozan AK Parti İlçe yöneticileri ile birlikte Mansurlu-Feke Karayolunun 17 Km’lik Mansurlu-Kaleyüzü mahalleleri arasında yapılacak olan karayolu inşaatını başlattılar.

Çelikcan Ve Yeni Feke'de Yol İnşaatını Başlattı
Daha önce Karayolları Genel Müdür Yardımcısı olan ve bu alanda birçok önemli projeye imza atan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin her alanda olduğu gibi yol alanında çağ atladığını söyledi.

Çelikcan, "Yol medeniyettir, uygarlıktır. Yol geçtiği alanları kalkındırır. AK Parti iktidarından önce bölünmüş yollarımız 6 bin kilometre idi. AK Parti iktidarı ile bugün bölünmüş yollarımız 24 bin kilometreye ulaşmış durumda. Bunun yanı sıra tren yolu ve hava yolu ulaşımında da çok önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Bu da AK Parti’nin ne kadar önemli işler yaptığının küçük bir örneğidir" dedi.

AK Partinin milletin partisi olduğunu söyleyen Çelikcan, "AK Parti ile Türkiye istikrarı ve güveni sağladı. Bundan rahatsız olan iç ve dış güçler AK Parti’yi yıpratmak için her türlü oyunu sahnelemeye başladılar. Benim vatandaşlarımızdan isteğim, AK Partiyi tekrar güçlü bir şekilde iktidar yaparak istikrarın ve güvenin devam etmesini sağlamalarıdır" diye konuştu.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile her alanda çok önemli kalkınma hamleleri başlattığını belirterek, "Başkaları hayal bile edemezken AK Parti Hükümeti birçok önemli projeyi hayata geçirmiştir. Bugün burada inşaatını başlatmış olduğumuz Mansurlu-Feke Karayolunun 17 Km’lik Mansurlu-Kaleyüzü mahalleleri arasında yolu başlatmış bulunmaktayız. Burayı 2016 yılında bitirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bunun yanı sıra Kozan-Mansurlu arasındaki 60 Km’lik yol çalışmamız ise devam ediyor" şeklinde konuştu

Vatandaşlardan 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde destek isteyen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Bizim 13 yıllık iktidarımızda yapılan icraatlarımız ortada. Bunu vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle gerçekleştirdik. Hizmetlerimizin devamı, istikrar ve kalkınma hamlesinin sürmesi için hepinizin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Kaynak: İHA