Başkan Tutal'tan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Seyitharun Veli İlim Yayma Derneği’nin öğrenci ve yardıma muhtaç kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile düzenlediği kermesin açılışını yaptı.

Başkan Tutal'tan Birlik Ve Beraberlik Mesajı
Kermesin açılışına Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kermeslerin hanımların el işi, göz nuru yaptığı hizmetler olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, elde ettikleri kazancın hizmet uğruna harcamayı nasip etmesi temennisinde bulundu. Başkan Tutal, “Milletimiz son aylarda zorlu dönemlerden geçiyor. Tüm müminler kardeştir buyuruyor yüce yaradan. Bu zorlu dönemde bu millet Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Arabıyla, hangi cemiyet, hangi vakıf olursa olsun birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusuyla bir araya gelmeli. Aynı Allah’a, aynı Resul’e inanan aynı Kıble’ye yönelen müminlerin, secdede alınlarımız nasıl aynı noktaya temas ediyorsa, ümmetin birliği beraberliği kardeşliği noktasında da aynı noktada olup, kardeşliğinin daim olması diliyorum. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Milli egemenlik Caddesi üzeri eski İş-Kur binası yerinde kurulan kermes vatandaşlar tarafından yoğun rağbet görüyor. Seyidharun Veli İlim Yayma Derneği kermesinin 7 gün süreyle açık kalacağı belirtildi.
Kaynak: İHA