Başkan Tiryaki Altındağlılarla Buluştu

Sık sık düzenlediği toplantılarda Altındağlı kadınlarla bir araya gelen Başkan Veysel Tiryaki, bu sabah yine Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleriyle buluştu. Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Edirne-İstanbul gezisine katılan ve geziden çok memnun olan Altındağlı kadınlar, Başkan Tiryaki’yle değerlendirme toplantısı yapmak ve kendisine teşekkür etmek için sabahın erken saatlerinde salonu doldurdu.

Toplantıya AK Parti Ankara milletvekili Prof. Dr. Vedat Bilgin, Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca da katıldı.

“BU GEZİLERİ DÜZENLİYORUZ, ÇÜNKÜ SİZLERE ÇOK DEĞER VERİYORUZ.”

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Edirne-İstanbul gezisine katılan, Altınpark, Seyfi Demirsoy, Mevlana, Plevne, Karakum ve Örnek Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi, yaklaşık 500 kişi katıldı.

Kadınlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin gezileri düzenleme amacından ve bu gezilere verdiği önemden bahsetti. Belediye olarak düzenledikleri hiçbir gezinin turistik olmadığını bir kez daha vurgulayan Başkan Tiryaki, tüm gezilerin Altındağlıların tarihsel bilincini güçlendirmek için düzenlenen kültürel geziler olduğunu, tüm organizasyonun bir yıl önceden yapıldığı için çok uygun fiyatlara ayarlandığını söyledi.

“Bu gezileri düzenliyoruz, çünkü sizlere çok değer veriyoruz.” diyen Başkan Tiryaki, salonu dolduran kadınlar tarafından uzun uzun alkışlandı.

“VEYSEL TİRYAKİ, BİR TOPLUM KAHRAMANIDIR.”

AK Parti Ankara milletvekili Vedat Bilgin ise Başkan Tiryaki’den ve Altındağ’da gerçekleştirdiği çalışmalardan övgüyle söz etti. “Toplumların her zaman kahramanlara ihtiyacı vardır. Bu kahraman, o toplumda değişim yapan, halkın ihtiyaç ve beklentilerini karşılayandır.” diyen Bilgin, Başkan Veysel Tiryaki’nin bir toplum kahramanı olduğunu söyledi.



Bilgin, “Başkan Tiryaki arkasında sizlerin desteği olduğu için bu kadar değişim yaptı, bu kadar başarılı oldu. Siz destek vermeye devam ettikçe de, daha büyük değişimler yapmaya devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA