Karacabey'de AK Parti Seçim Bürosu Açıldı

Karacabey ilçesinde, AK Parti seçim irtibat bürosu törenle açıldı.

Açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, AK Parti Bursa Milletvekili adayı Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen ve vatandaşlar katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Karlık, burada yaptığı konuşmada, spordan sağlığa, eğitimden sanata, turizmden sahillere her alanda büyükşehir olarak Karacabey'e yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Geçen sene ilçeye 13 milyon liralık yatırım yaptıklarını hatırlatan Karlık, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki sene arıtma, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi başta olmak üzere 50 milyon liralık yatırım daha yapıyoruz. 2016'dan sonra 190 milyon liralık daha yatırım yapıyoruz. Yaptığımız bu yatırımlarla birlikte Karacabey önümüzdeki 50 yıl, altyapı sorunu yaşamayacak. Laf değil icraat üretiyoruz. Allah rızası için çalışalım. Hem ülkemize hem ümmetimize katkı sağlayalım."

Milletvekili Matlı ise 1 Kasım seçimlerinin Türkiye tarihinde önemli bir eşik noktası olduğunu belirterek, "Çok kısa bir zaman zarfında 3 tane seçimi peş peşe geçirdik. Biz AK Parti olarak, AK kadrolar olarak, teşkilatlarımız olarak bu seçimlerin hepsinden anlımızın akıyla başımız dik bir şekilde çıktık. Bugüne kadar 13 yıl boyunca tek başına istikrarlı bir iktidarla ülkesine hizmeti getiren, ülkesine hayalleri bir bir gerçekleştiren bir AK Parti iktidarıyla yolumuza devam ettik" dedi.

Milletvekili adayı Mustafa Esgin, Türkiye'de kaos yaratmak isteyenlerin olduğunu dile getirerek, "Bu alçakların amaçları milletlin ferasetiyle hakim kılacaktır. Allah milletimizi her türlü şer odaklarından muhafaza etsin. Allah yardımcımız olsun. Kardeşlik projesi diyoruz. Türkiye yalnızca Türkiye değildir. Türkiye demek, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Doğu demek. Türkiye demek, dünyaya beşin dünyadan büyük olmadığını hatırlatmak demektir" diye konuştu.

Kaynak: AA