Huzurevi Sakininden AK Parti'li Sayan'a Açıklaması 'Sokakta Kalmaktan Korkmayın Çünkü Burası Var'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Betül Sayan, Zeytinburnu’nda bir huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi Sakininden AK Parti'li Sayan'a Açıklaması 'Sokakta Kalmaktan Korkmayın Çünkü Burası Var'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Betül Sayan, Zeytinburnu İstasyon Meydanı’ndaki ’AK Nokta’da bazı vatandaşların partiye üyelik işlemlerini gerçekleştirdi. Kayıt işlemlerinin ardından bir huzurevine ziyaret gerçekleştiren Sayan, huzurevi girişinde yaşlı bir adamla sohbet ederek, dua ve destek istedi. Yaşlı adama AK Parti’den aday olduğunu söyleyen Sayan’a yaşlı adam da, huzurevinden memnun olduğunu belirterek, “Burası çok güzel, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir yer yok. Burayı hiçbir yere değişmem” dedi.

Ardından Sayan, huzurevinin toplantı odasına geçerek burada kendisini bekleyen huzurevi sakinleriyle buluştu. Huzurevi sakinlerinin tek tek elini sıkan Sayan, onların sorunlarını da dinledi. Ziyaret sırasında huzurevinde yaşayan yaşlı bir kadın Sayan’a, “İleride bizim yaşımıza gelince sokakta kalmaktan korkmayın. Çünkü burası var” dedi Yaşlılarla bir süre sohbet eden Sayan, daha sonra huzurevinden ayrıldı.
Kaynak: İHA