Bu Park 'RTE' Sevenlere

Elazığ’ın Palu ilçesinde ikamet eden Mustafa Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan hayranlığı ve sevgisini göstermek için ilginç bir yol seçti. Bir park yaptıran Ergün, parkın dört bir yanına Erdoğan’ın resimlerini astı.

Bu Park 'RTE' Sevenlere
Palu ilçesinde yaşayan Mustafa Ergün (30), ilçenin zirvesinde bulunan alana park yaptı ve adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini verdi. Ergün, Türkiye ve Erdoğan sevgini anlatmak için parka 70 tane Türk bayrağı ile Erdoğan’ın fotoğraflarını astı. Ergün, parkın yanı sıra ev ve otomobilini de Erdoğan’ın fotoğrafları ile donattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir hayranlığı olduğunu ifade eden Ergün, “O yüzden bu hayranlığımı dile getirmeye çalıştım. Buradan Cumhurbaşkanımıza güzel bir park yaptım. Bütün projesi kendime aittir. Kendi kafama göre hiç kimseden destek görmeden kendi çabalarımla bir buçuk senedir bu parkı yaptım” dedi.



“BURASI TERÖR GEÇİDİ DEĞİL”

Parkın, Palu ilçesi ve kendisi için özel bir anlamının olduğunu kaydeden Ergün, “Burası sık sık terör geçidi olarak anılıyor. Biz bu durumdan çok rahatsızız. Burası terör geçidi değil, Cumhurbaşkanımızın bir memleketidir. Cumhurbaşkanımıza bu memlekette herkes hayrandır, seviyor, arkasındadır. O yüzden 70 tane Türk bayrağı buraya diktim. Her iki Türk bayrağının arasına da Cumhurbaşkanımızın resmini yerleştirdim. Buraya ayrı bir anlam kattı. Buraya dışarıdan gelen insanlar, çok farklı bakıyor. O yüzden herkes çok hayran kalıyor. Ailesiyle fotoğraf çekiyorlar. Çok süper olmuş diyorlar. Burasının terörle anılmasını istemiyoruz” diye konuştu.



“BURADA ONU SEVEN BİNLERCE İNSAN VAR”

Ergün, “Burada seni seven binlerce insanlar var. O yüzden dışarıda bizi değişik görmesinler. Biz daha çok vatanımıza bağlıyız. Daha çok vatanımızı seviyoruz. Onun örneği olarak bu parkı kendi emeklerimle inşa ettim. Bu projeyi de kendi kendime kafamda tasarlayarak içten kalpten gelerek yaptım” ifadelerini kullandı.

DAVOS FOTOĞRAFI İLK SIRADA

Astığı fotoğraflar içerisinde kendisini en çok etkileyenin Davos fotoğrafı olduğuna da dikkat çeken Ergün, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Orada Türkiye’yi temsil etti, şerefimizi temsil etti. O yüzden o fotoğrafı getirip buraya ismini verdiğim Cumhurbaşkanımızın parkına koydum ki herkes görsün. O fotoğrafın anlamını görsün. Bu yüzden Cumhurbaşkanımızın ismini o fotoğrafta daha farklı görüyoruz. İsmini de ‘Babaların Babası’ koyduk. Baba çok olur ama babaların babası olmaz. Babaların babası sayın Cumhurbaşkanımıza yakışıyor. Türkiye, Türkiye olalı böyle bir lider görmemiştir. Gönlümüzde, kalbimizde yer edinmiştir. O yüzden Cumhurbaşkanımızı Allah nasip ederse buraya bekliyoruz. Parkımızın ismi Recep Tayyip Erdoğan Aile Çay Bahçesi Palu Seyir Tepesi’dir. Bu ilçede, bölgede herkes bizi tanır. Büyük bir Cumhurbaşkanı sevdalısı olduğumu herkes bilir. Kime sorsanız bilir.”

Bölgede herkesin kendisinin nasıl Cumhurbaşkanına sevdalı olduğunu bildiğini de dile getiren Ergün, evinin tüm odaları ile otomobilinin içerisini de Erdoğan’ın fotoğraflarını astığı söyledi.



Kaynak: İHA