AK Partili Yazıcı'dan Hasta Ziyareti

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastalarla sohbet ederek durumlarını soran Yazıcı, hastalardan aldığı, “Hastanede doktorlar bize çok iyi bakıyor” cevabı ile mutlu oldu.

AK Partili Yazıcı'dan Hasta Ziyareti
Eski Gümrük ve Ticaret BakanıAK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Doç. Dr. Celalettin İbrahim Kocatürk tarafından karşılanan Yazıcı, hastanede tedavi gören hastaları da odalarında ziyaret etti. Ziyarete Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Hastalarla sohbet eden Yazıcı, hastalardan aldığı, “Hastanede doktorlar bize çok iyi bakıyor. Odalar 5 yıldızlı otel seviyesinde, sorunsuzca tedavi oluyoruz” cevabı ile mutlu oldu. Hastalardan aldığı olumlu cevaplarla yüzü gülen Yazıcı, “Bütün sağlık personeli hastalarla yakından ilgileniyor. Biz bunları görünce mutlu oluyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti bizi mutlu ediyor. Bizim beklentimiz bu. İnsanımıza hizmet sağladıkça, hayatını kolaylaştırdıkça onları memnuniyeti bizim neşe kaynağımız oluyor. Ülke ekonomisi büyüdükçe hizmet kalitesi artacaktır. O yüzden her şey insan için diyoruz. İnsanı merkeze oturtmuşuz. İnsanımız bizim için kıymetlidir. Bizim böyle bir anlayışımız ve yürüyüşümüz var” dedi.

AK Parti olarak 13 yıldır Türkiye’yi yönettiklerini vurgulayan Yazıcı, “Türkiye’de 13 yıldır bütçe yapıyoruz. Yıllık bütçeler yaparken bakanlıkların hizmetlerini sürdürebilmesi bakımından oransal olarak bütçesini en fazla artırdığımız birimler başında sağlık hizmetleri ardından eğitim hizmetleri geliyor. Her şey insan içindir. Ama sağlık ve eğitim doğrudan doğruya insanla alakalıdır. Biz sağlık alanından değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Burası da gurur duyduğumuz bir hastanedir. Bütün odaları tek yataklı ve ihtiyaç giderici bütün üniteler içeride var. Hasta memnuniyeti var. Başhekiminden hasta bakıcısına kadar bütün sağlık personelimiz fedakarlık içerisindedir. İnsan sevgisi dolu olarak hizmet veriyorlar. Ben gurur duydum ve bütün görevlilerimizi de kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA