AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Günnar Ve Cora'nın Seçim Gezileri Sürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Adnan Günnar ve Salih Cora’nın seçim gezileri sürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Günnar Ve Cora'nın Seçim Gezileri Sürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Adnan Günnar, Akçaabat Halk Pazarı’nda pazarcıları ziyaret ederek, pazarcılarla görüştü. Halk pazarında sabahın erken saatlerinde esnafların sevgi gösterileri ile karşılanan Günnar, pazar esnafları ile sohbet ederek AK Parti’nin projelerini anlattı. Pazar esnafının dilek ve temennilerini de dinleyen Günnar, esnafın dilek ve temennilerini en kısa sürede çözeceklerini ifade etti.

Günnar, Akçaabat Halk Pazarında, kendi ürettikleri sebze ve meyveleri vatandaşa sunan Pazar esnaf kadınlarla bol bol sohbet ederek, “Burada zor şartlarda ürettiğiniz ürünlerinizi taze olarak vatandaşın sofralarına sunuyorsunuz. Siz gerçekten güzel ve zor bir iş yapıyorsunuz. Aile bütçesine katkıda bulunmak için sabahın erken saatlerinde buraya geliyorsunuz. Allah sizden razı olsun ve bereketli kazançlar nasip eylesin” dedi.

Günnar, Akçaabat merkez mahallelerindeki esnaf ve vatandaşları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Günnar, ilçenin Gümüşlü ve Sertkaya mahallelerini ziyaretinde yaptığı konuşmada “İstikametimizi sizler çizeceksiniz. Siz söyleyeceksiniz, biz dinleyeceğiz. Sizin göstereceğiniz yolda icraatımızı yapacağız. Önce duanızı istiyorum. Sizlerle beraber olup sizlere hizmet etmeyi Allah inşallah bizlere nasip eder. Dünyada tüm makamlar gelip geçicidir. Toplumun her kesiminin hayır duasını alabilmek en büyük maksadımızdır. AK Parti 2001 yılında muhafazakar demokrat, ülkücü, sosyal demokrat, milli görüşçü olmak üzere, her kesimin destek ve teveccühü ile kuruldu. Kurulalı henüz 15 aylıkken yüzde 36 oy oranı ile tek başına iktidara geldi. 1 Kasım seçimlerinde, sizlerden oy talep ediyorum. Oy verip vermemek herkesin takdirindedir. Biz tek başımıza iktidara talibiz. Toplumun bütününü, AK Parti’de kucaklayıp beraberce hareket etmeyi arzu ediyoruz. Koalisyonsuz tek başına iktidara ihtiyacımız var. Birlik beraberlik içerisinde Türkiye’nin kalkınması için, dış güçlerin zayıflamış bir Türkiye beklentisine karşın güçlü bir Türkiye ile birlikte AK Parti’de hep beraber birlikte olalım” diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora, Ortahisar ilçesinde seçim ziyaretlerinde bulunarak AK Parti’nin projelerini anlattı. Trabzon’da gidilmedik mahalle bırakmamak için yoğun bir çalışma ortaya koyan Cora, ziyaretlerinde AK Parti’nin Trabzon’a kattıklarını ve katacaklarını vatandaşlara büyük bir özenle anlatıyor. Trabzonlular’dan gördüğü büyük ilgi ile moral bulan Cora, “Hemşehrilerimiz ile birlikte kurduğumuz ve uzun yılların ürünü olan gönül köprüsü 1 Kasım’da sandıklara yansıyacaktır. İnanıyorum ki büyük bir seçim zaferini Trabzonlularla el ele kazanacağız” şeklinde konuştu.

Ortahisar ilçesinde ziyaretlerini sürdüren Cora, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nu da unutmadı. Burada bir açıklama yapan Salih Cora, “AK Parti iktidarı ile birlikte turizm, tarım ve hayvancılık yatırımlarına yüzde 65’e varan hibe desteği sağlanmaktadır. Son yıllarda şehrimizin artan turizm potansiyeli ile birlikte turizm yatırımları da doğru orantılı bir şekilde gelişmektedir. Bunu daha da geliştirmek ve daha fazla turisti bölgemize çekmek amacıyla AK Parti olarak ’Yeşil Yol’ projesini ortaya koyduk. İnşallah 1 Kasım sonrasında kurulacak olan yeniden tek başına AK Parti iktidarı ile en erken vakitte bu yolu bitirerek yaylalarımızı turizmin önemli noktaları haline getireceğiz. Hem turizmciler hem de bölge insanımız bu gelişmişlikten payını alırken Trabzon ekonomisi bu şekilde çok daha iyi yerlere gelecektir. AK Parti’nin Trabzon için ortaya koyduğu tüm projeler geniş bir vizyonun ürünüdür” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA