Film sahnelerini aratmayan kuyumcu soygunu

Sultangazi’de yüzleri maskeli ve pompalı tüfekli 4 kişi, bir kuyumcu dükkanından yaklaşık 100 bin TL değerinde altın alarak kaçtı. Film sahnelerini aratmayan silahlı soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Soygun sadece 90 saniye sürdü.

Film sahnelerini aratmayan kuyumcu soygunu
Film sahnelerini aratmayan kuyumcu soygunu
Olay Sultangazi Fevzi Çakmak Caddesi 24 numarada bulunan bir kuyumcu da gerçekleşti. İddiaya göre kuyumcuya giren maskeli ve silahlı dört soyguncu iş yeri sahibini silahla tehdit ederek yaklaşık 100 bin TL değerinde altını ve iş yeri sahibine ait silahı da alarak kaçtı. Soyguncular kuyumcudan çıktıkları sırada havaya da bir kaç kez ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı.İş yeri sahibinin haber vermesi ile olay yerine çok sayda polis ekibi sevk edildi. Zırhlı araçlarla olay yerine gelen polis ekipleri Caddeyi trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu.Olaydan kısa süre sonra soygunda kullanıldığı belirlenen araç polis ekipleri tarafından yanmış olarak bulundu. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

POMPALI TÜFEKLİ KUYUMCU SOYGUNCULARI KAMERADA

Pompalı tüfekli kuyumcu soyguncuları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde hepsi siyah giyinen ve kar maskeli soyguncular siyah bir otomobille kuyumcu dükkanının önüne geliyor. Uzun namlu silahlı 4 kişi kuyumcuya giriyor. Kuyumcuya giren zanlılar altınları alıyor. Altınları alan zanlılar daha sonra kuyumcudan çıkarak araçlarına biniyor.

Dükkan sahibi kahvaltı için hazırlık yaparken 4 kişinin bir anda içeriye girdiğini belirterek, 'bir anda içeriye girdiler. 'Yere yatın' diye bağırdılar. Biri geldi bizi yere yatırdı. İçeri de 2 kişiydik. Yaklaşık 100 bin liralık malımız gitti'dedi.

Kaynak: İHA