Divriği'de Başkanlar Kurulu Toplantısı

Divriği'de, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanlar Kurulu İstişare Toplantısı yapıldı.

Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nın Unesco Dünya Mirasına alınışının 30. yılı nedeniyle Divriği ilçesindeki Mengücek Otelde gerçekleştirilen istişare toplantısına merkez ve ilçelerde bulunan oda başkanları katıldı.

Toplantı öncesinde Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve ilçe protokolü ile yemekte bir araya gelen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ve oda başkanları daha sonra istişare toplantısında fikir alışverişinde bulunarak sorunlarını tartıştı.

Köksal, burada yaptığı konuşmada, teşkilat olarak bir aile olduklarını, esnafın yaşadıkları sorunları Ankara'ya taşıyarak ilgili yerlere ilettiklerini, çözümü için de gayret gösterdiklerini vurguladı.

Ülkenin son günlerde sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek bu sıkıntıların da en kısa zamanda son bulması temennisinde bulunan Köksal, "Başkent Ankara ve diğer yerlerde yaşanan terör olaylarını bir kez daha kınıyoruz. Yaşanan terör olayları tüm ülkemizi ve bizleri de üzmüştür. Hain saldırılarda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. İnşallah ülkemizi sıkıntıya sokan bu tür olaylar bir daha yaşanmaz. Ülkemiz zor günler geçiriyor. Bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Birlik ve beraberlik ve huzurun sağlanmasında herkese görev düşüyor" dedi.

Kaynak: AA