Burhaniye'de Engellilere Siyasetçi Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, seçimlerin yaklaşmasıyla siyasetçilerin kişi ve kurumlara olan ziyaretleri sıklaştı. Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye İlçe Yönetimi de, seçim çalışmaları çerçevesinde Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Burhaniye'de Engellilere Siyasetçi Ziyareti
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Gürsel Vardar, engellilerin ve Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesinin karşılaştığı sorunlar hakkında konuklarını bilgilendirdi. Türkiye’de engelliler ve sorunları ile ilgili Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz’ın hazırladığı rapor ve Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesinin sorunlarını yansıtan rapordan oluşan bir dosyayı CHP heyetine teslim edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye İlçe Başkanı Tarık Erdil de, Cumhuriyet Halk Partisinin engelli ve engelli sorunlarının çözümü ile ilgili çok ciddi çalışmaları olduğunu anlattı ve “ Burhaniye İlçe Teşkilatı olarak da sizlerin sorunlarınıza uzak kalamayız. Burhaniye Belediye Meclisinde sorunlarınızın çözümü doğrultusunda önerge hazırlayıp vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA