Yıldızeli'nde Kaymakam'a Pınar'a Destekler Sürüyor

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü programında yaşanan serbest kıyafet tartışmasıyla birlikte ilçe kaymakamına yönelik yapılan açıklamanın ardından İl Genel Meclisi üyeleri ve köy muhtarları bir basın açıklaması yaptı.

Yıldızeli'nde Kaymakam'a Pınar'a Destekler Sürüyor
Yıldızeli Hükumet Konağı önünde toplanan muhtarlar ve il genel meclisi üyeleri ortak bir basın açıklaması yaparak Kaymakam Pınar’ın yanında olduklarını belirtti.

İl Genel Meclisi Üyesi Nazif Arar yapmış olduğu açıklamada, “Ülkemizde son günlerde yaşanan sıkıntılı süreçte, en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz dönemde bazı şahısların ilçemiz kaymakamına yönelik, gerek sosyal medyada gerekse farklı platformlarda, son derece yakışıksız ve çirkin ifadelerle bir çeşit iftira, tahrik, şantaj ve karalama kampanyası başlatarak bunun bir linç girişimine dönüştürdüklerini kaygıyla takip etmekteyiz. Sayın Kaymakamımız, göreve geldiği günden bu yana önceki kaymakamımız gibi gecesini gündüzüne katarak her alanda fedakarca ve gayretli çalışmaları ile insan üstü bir çaba sarf ederek hükümetimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Her şeyden de öte halkla iç içe, birlik ve beraberliğimizi devamlı diri tutarak adeta bir huzur iklimi oluşturmuştur. 130 muhtar ve Yıldızeli olarak kaymakamımıza yönelik yürütülen bu çirkin kampanyaya dur diyoruz. Elinizi Yıldızeli’nden çekin. Kaymakamımızın şahsına atfedilen ifadeleri hiç kimseye yakıştırmıyor ve kınıyoruz. Buradan tüm kamuoyuna açıklıyoruz ki Kaymakamımızın kale gibi arkasındayız. 130 muhtar, il genel meclisi üyeleri ve Yıldızeli adına kamuoyuna saygıyla duyurulur.” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından muhtarlar alkışlayarak Kaymakam Pınar’ın arkasında olduklarını belirtti.

Kaynak: İHA