Mamak Belediye Başkanı Akgül, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’taki 66 mahalle muhtarı ve aileleri ile yemekli istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Mamak Belediye Başkanı Akgül, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Mamak Belediye Başkanı Akgül, Mamak’taki 66 mahalle muhtarı ve aileleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, EGO, ASKİ, ENERJİSA, BAŞKENTGAZ yetkililerinin de bulunduğu toplantıda muhtarlar, mahallelerine dair sorunları yetkililere iletti. Çözüm önerilerinin birlikte arandığı toplantıda muhtarların tek tek görüşleri alındı. Muhtarların yazılı olarak ilettiği sorunlar tasnif edilerek, ilgili kurumlara verildi.

Muhtarlardan gelen tüm öneri ve şikayetleri belediye yönetim anlayışlarında çok önemsediklerini belirten Akgül, “Hizmetlerin hepsini vatandaşların memnuniyeti için yapıyoruz. Sizlerle birlikte dev projeleri hayata geçirerek Mamak’ı Ankara’nın tercih edilen ilçelerinden biri haline getirdik. Yeni tesisler, parklar, aile merkezleri, spor tesisleri, üniversite, hastane ile bölge, mahalle, sokak ayrımı yapmadan Mamak’ta her yere hizmet götürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahallelerinin ihtiyaçlarını en iyi muhtarların bildiğini ifade eden Akgül, şunları söyledi:

“Burada bulunan herkes Mamak’ın daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışıyor. Sizler mahallelerinizin gözü kulağı olacaksınız ve her konuda bizlerle irtibata geçeceksiniz.”

Vatandaşın çözüm noktasındaki en büyük beklentisinin ilgi olduğunu kaydeden Akgül, halkla diyaloğun başladığı ilk noktanın mahalle muhtarları olduğunu söyledi.

Toplantıda Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören Mamak’ta yapılan çalışmalar ve muhtarlara verilen destekten dolayı Akgül’e teşekkür etti.

İstişare toplantısına katılan AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, milletvekili olmadan evvel muhtarların sorunları üzerine çalışmalar sürdürdüğünü kaydederek, "Siyasetin en temelinde insanlara faydalı işler yapmak yatar. Halka hizmet Hakka hizmet düsturuyla hep birlikte halkımıza hizmet ediyoruz" dedi.

Muhtarların ardından söz alarak soruları yanıtlayan yetkililer de, Mamak’ta yaptıkları çalışmaları paylaşarak, “Biz hizmet vermek siz de hizmet almak için, beraber çalışmalıyız” dedi.

Kaynak: İHA