AK Partili Boyraz, Sporcu Gençlerle Buluştu

1453 Maltepe Gençlik Spor Kulübü oyuncularını ziyaret eden AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, genç oyuncuların 1 Kasım seçimlerinden beklentilerini dinledi.

AK Partili Boyraz, Sporcu Gençlerle Buluştu
AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, 1453 Maltepe Gençlik Spor Kulübü oyuncularını ziyaret etti. AK Partili Boyraz, burada genç oyuncuların 1 Kasım seçimlerinden beklentilerini dinledi.

Yaptığı konuşmada Ankara’daki terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine sabır dileyen Boyraz, toplumun istikrar talebine dikkat çekerek, "Vatandaşlarımız 7 Haziran’dan sonra ortaya çıkan, blok, hayır ve terör siyasetinden oldukça rahatsızlar. Vatandaşlarımız sadece hizmet ve birlik siyasetinde yer almak için tercihlerini bizlerle paylaşıyorlar” diye konuştu.

AK PARTİLİ ADAY’DAN BİRLİK MESAJI

“Ülkemizin birliğine, beraberliğine kurşun sıkmak isteyenlere tek vücut olarak karşı durmamız gerekiyor” diyen Boyraz, “Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bu toprakları birbirine katmak isteyenler bilsinler ki bu topraklarda bin yıldır birlikte beraber ve kardeşlik hukuku içinde yaşamış, birlikte yaşamanın da en güzel örneği sunmuş bu Anadolu coğrafyası insanları, oyunları bir kez daha bertaraf edecek basirete sahiptir. Allah memleketimize birlik ve beraberlik versin" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA