OYAK Spor Tesisleri'nde Geri Sayım Başladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, birinci bölümünün tamamlanmasına sayılı günlerin kaldığı Güreş Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

OYAK Spor Tesisleri'nde Geri Sayım Başladı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yapımı son aşamaya gelen Oyak Spor Tesisleri içerisinde bulunan Güreş Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belediye olanakları ile yapılan güreş eğitim merkezi birinci bölümünde incelemelerde bulunan Başkan Uysal, tesisin önümüzdeki hafta hizmete açılacağını müjdeledi. İkinci bölüm inşaatını da gezen Başkan Uysal, tesisin kasım ayı sonuna kadar bitirilmesi talimatını verdi. Güreş Eğitim Merkezi içerisinde üç adet minder, fitness salonu, tuvaletler, duş, soyunma odaları, sağlıkçı odası ve kafeterya bulunuyor.

Güreşin, Türkiye’nin ve özellikle Antalyalıların en sevdiği spor branşlarının başında geldiğini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Ata sporu diye tabir ettiğimiz sosyal tabanı çok geniş, halkımızın seyretmekten ve fiilen uğraşmaktan zevk aldığı çok önemli bir spordur güreş. Sadece güreş sporunun yapıldığı ilk tesisi Antalya’ya kazandırıyoruz. Güreş eğitim salonumuzun birinci bölümü, önümüzdeki hafta hizmet vermeye başlayacak. Kendi imkanlarımızla yaptığımız bu tesisten yağlı ve minder güreşi yapan sporcular faydalanacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA