MHP Niğde Milletvekili Adayları İstişare Toplantısı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde’de İl Başkanlığı tarafından seçim istişare toplantısı düzenlendi.

MHP Niğde Milletvekili Adayları İstişare Toplantısı Düzenledi
Niğde Grand Hotelde yapılan toplantıya MHP Niğde Milletvekili adayları Vedat Bayram, Ahmet Özbek, Gökhan Budak ile MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, ve parti yöneticileri katıldı.

MHP’nin 7 Haziran’daki seçimde yüzde 50 oyunu artırdığını söyleyen MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, ‘‘Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde aldığı 16,3’lük oy sayısı ile bir önce ki seçimlere göre yüzde elli oy artımı ile başarı sağlamıştır. 7 Haziran seçimlerinde ülkemizin ne kadar önemli bir seçim atlattığını her platformda söylemiştik. Çıkan tablo sonucunda da Milliyetçi Hareket Partisi 2007 yılından sonra Niğde’de 2015 yılında da bir milletvekiline sahip olmuştur. Bu seçim atmosferi üzerinde gecesini gündüzüne katan bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

Niğde Birinci Sıra Milletvekili Adayı Vedat Bayram toplantıda söyle konuştu; ‘‘ bu toplantıyı basına açık, şeffaf bir parti olduğumuz için basın mensuplarına açık yapıyor ve bu vesile ile hem aday arkadaşlarımızı tanımış oluyorlar hemde konuştuğumuz, görüştüğümüz meselelerinde teşkilat olarak vereceğimiz mesajlarda net olarak sizler seçmiş oluyorsunuz. Bu dönem yeni bir kadro ile 1 Kasım seçimlerine giriyoruz. Çünkü ikinci ve üçüncü sıra arkadaşlarımız, 7 Hazirana göre değişmiş bulunmaktadır. Tekrar söyleyeyim ki 7 Haziran da Niğde halkı bir teveccühte bulunmuş ve 5 bin 400 oy vererek Niğde’den Milliyetçi Hareket Partisinden 7 ve 8 sene sonra bir milletvekili meclise gönderdi. Ben daha meclisten aldığım mazbatanın mürekkebi kurumadan, mecliste Niğdeli hemşerilerime bir hizmet etmek üzere gittim’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından program kokteyl ile sohbet havasında devam etti.
Kaynak: İHA