Ensar Aytekin, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir milletvekili adayı Ensar Aytekin, seçim çalışmalarına Balıkesir kırsalında devam ediyor. Sındırgı, Kepsut ve Dursunbey’de köy çalışmalarına çıkan Aytekin’e köylülerin ilgisi yoğun oluyor.

Ensar Aytekin, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin Sındırgı köylerinden sonra Kepsut ve Dursunbey’e geçti. Kepsut’un Osmaniye ve Nusret Köylerinde çalışma yapan Aytekin, "Biz seçimden kaçmıyoruz. Şunu soruyoruz, koalisyon görüşmelerini kilitleyen kim? Kim bu ülkede koalisyonun kurulmasını istemedi? 7 Haziran öncesi silah patlamazken ne oldu da her gün şehit cenazeleri geliyor? Kim halkın çocuklarını kendi ikbali için feda ediyor? Bunları konuşmak zorundayız” dedi.

Aytekin, "Bakın geçen gün bir gazetede Merkez Altıeylül İlçemize bağlı Kirazpınar köyünde köylünün ineklerine haciz işlemi başlattılar. Küpe numaralarına varıncaya kadar açık arttırma ilanı olarak yazmışlar. Bunun için mi bu halk, köylü size oy verdi? Köy halkının evlerine su saati taktılar. Köylüde para yok ama fatura yollamayı biliyorlar. Kendileri gelemiyor fatura gönderiyorlar. Bunlar köylüyü koruyacağız diyorlardı. Ama şimdi görüyoruz ki köylü hacizlik. İneğine, tarlasına, traktörüne haciz geliyor. Bunu değiştirmek için 1 Kasım’da sandık önümüze geliyor. Hep birlikte Önce Türkiye diyerek bu yağma, talan düzenini yıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA