Büyükşehir'den Akçapınar'a 500 Kişilik Salon

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde yapımına başladığı 500 kişilik düğün salonu ve çok amaçlı salonda çalışmalar hızla devam ediyor.

Büyükşehir'den Akçapınar'a 500 Kişilik Salon
Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Turgutlu ziyaretinde sözünü verdiği Akçapınar Mahallesi’ndeki 500 kişilik düğün salonu ve çok amaçlı salon inşaatı çalışmaları hız kazandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gencoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Yol Şube Müdürü Emre Mermer de, Akçapınar Mahallesi’ni ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

AKÇAPINAR’DA ÖZLEM SONA ERİYOR

Projenin tamamlanmasının ardından Akçapınar ve yakınlarındaki diğer mahallerinin modern düğün salonu ve çok amaçlı salona kavuşacaklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımız sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri modern bir salona kısa süre içerisinde kavuşacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Akçapınar Mahalle Muhtarı Hamza Çalık ise, yıllardır özlem duydukları düğün salonu taleplerinin gerçekleşmesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA