Adıyaman'a 275 Yeni Öğretmen Atandı

Adıyaman’a yeni atanan 275 öğretmen, Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.

Adıyaman'a 275 Yeni Öğretmen Atandı
Son üç yılda eğitim alanında yapılan dersliklerle büyük bir atılım gerçekleştiren Adıyaman’a, son atama döneminde 275 yeni branş öğretmeni atandı. Ataması yapılan öğretmenler Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Öğretmenleri makamında ağırlayan Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siz değerli öğretmenlerimizi kadim medeniyetler şehri, huzur ve hoşgörü kentinde görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Adıyaman, sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile müstesna kentlerimizden biridir. İlimiz gerçekten bir huzur kentidir. Sizlere emanet edilecek çocukları bilgiyle ve ilhamla donatmak geniş bir ufuk sahibi kılmak sizlerin görevi olacaktır. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmanız durumunda kapımızda telefonlarımızda sizlere sürekli açıktır. Yeni atanan öğretmenlerimize tekrar ilimize hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum” dedi.

Vali Demirtaş, daha sonra yeni atanan öğretmenlere yönelik düzenlenen iki haftalık uyum seminerine katılanlara belgelerini dağıttı.

Kaynak: İHA