Yeşim Salkım'dan 90'Lar Ruhuna Dönüş

Doksanların bizlere kazandırdığı en önemli isimlerin başında gelen, yılların eskitemediği sanatçı Yeşim Salkım, son single çalışmasını, müzik sektörüyle ilgili düşüncelerini ve geleceğe dair hayallerini Ankara Life Dergisi okuyucularıyla paylaştı.

Yeşim Salkım'dan 90'Lar Ruhuna Dönüş
Daha önce Seçil’den dinlediğimiz Unutursun Gönlüm ile 90’lar ruhuna dönüş yapan Yeşim Salkım, "Şarkının aslını bozmadık. Ama günümüzün sesini de taşıyor. O dönem hayatta olmayan, bu dönem genç olan dinleyiciler şarkıyı yeni sanıyor. Otuzlu yaşlardakiler ise ‘Biz bu şarkıyı biliyorduk’ diyor. İki grup da şarkıyı çok beğendi." dedi.

Şarkının tam doksanlar tadında bir “Yeşim Salkım” şarkısı olduğunu ifade eden sanatçı, 90’larda özgün yorum ve müziklerin olduğunu anımsatarak, günümüzde yapılan müziklerin birbirine benzediğini ve yorumların özgün olmadığını ifade etti.

Artık hayatın her alanında teknolojinin hakim olduğunu belirten Salkım, "Toplumda iletişim kopukluğu var ve bu durum müziğe de yansımış durumda. Göz göze değmedikçe iyi şeyler üretilemez" diye konuştu.

"AİLE ODAKLI YAŞAMAYA DİKKATTİM"

Meslek hayatıyla özel hayatın paralel gittiğine değinen Salkım, zaman zaman iş hayatından uzak kalmasını "Aile kurumu odaklı yaşamaya dikkat ettim" diyerek açıkladı.

Çocuklarıyla oldukça ilgili bir anne olduğunu ifaden eden Yeşim Salkım, gelenekselci bir anne olduğunu ve kolay bir anne olmadığını söyledi.



Karakter olarak hayalperest bir kadın olmadığını ama herkese hayal kurmayı tavsiye ettiğini belirten Salkım, en büyük hayalinin ise, Avustralya’ya gidip aborjinleri görmek olduğunu ve yaşlandığında tüm dünyayı gezmek istediğini kaydetti.

Kaynak: İHA