Vali Büyük, Saimbeyli, Tufanbeyli Ve Feke'de İncelemelerde Bulundu

Adana Valisi Mustafa Büyük, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Feke ilçelerinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Vali Büyük, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Vali Büyük, Saimbeyli, Tufanbeyli Ve Feke'de İncelemelerde Bulundu
İlçe gezileri kapsamında ilk olarak Saimbeyli’yi ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Büyük, taziye ziyaretinde şehit Ali Çakar’a Allah’tan rahmet ailesine de sabır ve başsağlığı dilerken, ülkenin milli birlik ve beraberliğini hiç kimsenin bozamayacağını, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

KAYMAKAMLIKLARDA BRİFİNG ALDI

Vali Mustafa Büyük, şehit ailesine taziye ziyaretinin ardından Saimbeyli Kaymakamlığı’na geçerek, Kaymakam Seda Başoğlu’ndan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Vali Büyük, Saimbeyli’deki incelemelerinin ardından Tufanbeyli ve Feke ilçelerini ziyaret ederek, Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu ile Feke Kaymakamı İhsan Emre Aydın’dan ilçelerin durumları ve yapılan kamu yatırımları hakkında brifing aldı.

Ziyaret ettiği ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine görevlerinde başarılar dileyen Vali Mustafa Büyük, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Feke ilçelerini ziyaretinde vatandaşlar ve esnafla da bir araya gelerek, talep ve beklentilerini dinledi.
Kaynak: İHA