Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Çelebi'den Ayvalık Belediyesine Teşekkür

23. Ayvalık Engelliler Şenliği için ilçede bulunan konfederasyon ve federasyon temsilcileri Ayvalık Belediyesini ziyaret etti.

Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Çelebi'den Ayvalık Belediyesine Teşekkür
Ayvalık Belediye Başkan Vekili Dilek Saraçoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan tarafından konuk edilen Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi başkanlığındaki heyet ile Türkiye’de ki engellilerin karşılaştıkları sorunlar konuşuldu.

Ayvalık Belediye Başkan Vekili Dilek Saraçoğlu, Ayvalık Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında bulunduklarını ve onların önlerindeki engellerin kaldırılması yönünde yapılacak her projeyi desteklediklerini anlattı.

Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan’da Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimarı ile belediyenin engellilere yönelik projelerinin bulunduğunu belirterek yakın zamanda “Engelli Koordinasyon Merkezi”nin hayata geçirileceğini söyledi.



Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ise Ayvalık Belediyesi’nin engelliler konusunda sürekli hassas davrandığını ve engellilere Türkiye’de en fazla değeri Ayvalık Belediyesinin verdiğini vurgulayarak başkanvekili Saraçoğlu ve başkan yardımcısı nezdinde Ayvalık Belediyesine ve Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e teşekkür etti.

Daha sonra heyete Ayvalık Belediyesi tarafından hazırlanan ve içinde Ayvalık’a özgü ürünlerle ilçenin tanıtımının yer aldığı kitapçıkların bulunduğu paketler hediye edildi.
Kaynak: İHA