Gazilerden Başkan Özgüven'e Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Yönetimi Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

Gazilerden Başkan Özgüven'e Ziyaret
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Yönetimi, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen çeşitli etkinliklere destek veren Başkan Özgüven’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Önümüzdeki yıllarda yapacakları etkinlikler hakkında bilgi veren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Emin Özyurt, Ereğli’yi renkli görüntülerle hareketlendirmek istediklerini vurguladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Özgüven ise, Gazilerin bu yıl ilk defa Aydos’a zirve yürüyüşü gerçekleştirdiğini ifade ederek, bu etkinliğin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirtti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şubesinin tabela derneği olmadığını ve aktif bir çalışma ortaya koyduklarını söyleyen Başkan Özgüven, “Gaziler Derneği şehitlerimizi yad etme, gazileri anlatma ve tanıtma adına bir tırmanış etkinliği gerçekleştirdiler. Bu etkinliği önümüzdeki yıllarda daha aktif hale getirmek, ulusal hatta uluslar arası düzeye taşımak gerektiğine inanıyorum. İnşallah bu yolda farklı ve güzel bir çalışmaya birlikte imza atarız. Bu toplumun harcı ve çimentosu sizlersiniz. Ben hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA