Kavak Ak Gençlik'te Kınık Güven Tazeledi

AK Parti Kavak İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nın kongresinde mevcut başkan Aziz Kanık güven tazeledi.

Kavak Ak Gençlik'te Kınık Güven Tazeledi

AK Parti Kavak İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi, İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşti. Kongreye Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Hakan Karaduman, Hakan Ay, belediye Meclis üyeleri, ilçe teşkilat üyeleri ve delegeler katıldı.

Kongrede Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak seçilecek olan İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine başarılar diledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Karaduman ise, "AK Parti, Gençlik Kolları'nı diğer siyasi partiler gibi hiç bir zaman bir dolgu malzemesi olarak görmemiştir. AK Parti'de gençler, sadece bayrak asan, broşür dağıtan bir anlayış içinde asla olmamıştır. Bu duygu ve düşünceler içinde kongremizin sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde delegelerin tüm oyunu alan mevcut başkan Aziz Kanık güven tazeledi

Başkan Aziz Kanık, kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek bu güven ve desteğe layık olabilmek için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gece-gündüz çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA