İstanbullular bu geceye dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu gece hava sıcaklığının eksi 8 dereceye kadar düşeceğini açıklayıp vatandaşları uyardı.

İstanbullular bu geceye dikkat!
İstanbullular bu geceye dikkat!
Türkiye soğuk havanın etkisinde. Birçok karayolu ulaşıma kapandı, eğitime ara verildi. Yeni yıla kar yağışıyla giren ve hala etkisinde olan İstanbul'da dün gece itibariyle Beykoz, Pendik, Silivri, Ömerli ve Sancaktepe'de kar kalınlığı 20 santimi buldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu gece hava sıcaklığının eksi 8 dereceye kadar düşüceği şehirde vatandaşları soğuk ve don olayına karşı uyardı. Özellikle sürücülerden dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN UYARI


İstanbul Büyükşehir Belediyesi de vatandaşları soğuk ve don olayına karşı uyardı. Belediyenin açıklamasında, 'Yağışın Perşembe öğle saatlerine kadar devam edeceği, bu gece saatlerinde ise hava sıcaklığının eksi 8 derece civarına kadar düşeceği tahmin ediliyor. Gece ise İstanbul genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Sürücülerin gizli buzlanmaya karşı dikkatli araç kullanmaları önemle duyurulur' denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği bilgilere göre, dün saat 21.00 itibariyleBeykoz, Pendik, Silivri, Ömerli ve Sancaktepe'de kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu. Kar kalınlığı Çekmeköy, Sultanbeyli, Kartal ve Ümraniye'de 15 santimetre, Dragos,Büyükçekmece, Çatalca ve Arnavutköy'de de 10 santimetre olarak ölçüldü.