Yılanların Öcü'nde ses getirecek bölüm

Fakir Baykurt ' un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Yılanların Öcü’nde her bölümde heyecan gittikçe artıyor. Yılanlaın Öcü Çarşamba akşamı saat 20.00 ' de 17. bölümüyle Show TV ' de izleyicileriyle buluşacak.

Yılanların Öcü'nde ses getirecek bölüm
Yılanların Öcü geçen hafta yayınlanan 16. bölümünde; Fatma, Bayram ile evlenip mutlu bir hayat kurmak isterken Kamuran'ın çirkin saldırısına uğramış ve ne yapacağını bilememişti. Fatma başına gelen tüm bu olaylardan kurtulmak için çalışırken, Kamuran'ın kendisine evlenme teklifi ile adeta şoke oldu. Fatma, Kamuran'a ne cevap vereceğini bilemedi. Fatma kardeşi Ömer'in hayatı ile Bayram'a olan aşkı karşısında çaresiz kalmıştı.

Show Tv'nin büyük beğeni toplayan dizisi Yılanların Öcü bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle çok ses getirecek!

Dizinin bu akşam yayınlanacak 17. bölümünde; Şerife'nin oyunlarıyla, Haceli, Fatma'yı kaçırmıştır. Şerife, Fatma'nın Haceli tarafından kaçırıldığı anlaşılmasın diye hem Bayram'a hem de Hüsnü'ye Fatma'nın aniden ortadan kaybolduğu yalanını söyler. Bayram ve Hüsnü, Fatma'nın kayboluşu ile birbirlerine düşerler. Fatma ise Haceli'nin, kendisine geri dönüşü olmayan bir zarar vermesinden korkmaktadır!

Kamuran, yaptıkları anlaşmanın ardından Fatma'nın ortadan kaybolmasının öfkesiyle, hayati bir karar verir. Şerife ise öğreneceği sürpriz bir gerçekle yıkılır. Bayram, Hüsnü ve Kamuran üç koldan Fatma'yı ararken, Haceli'nin Fatma'yı kaçırdığı ortaya çıkacak mı, Haceli Fatma'ya zarar verecek midir?

Haceli tarafından kaçırılan Fatma ne yapacak?

Bayram, Fatma'nın Haceli tarafından kaçırıldığını öğrenecek mi?

Tüm bu soruların cevabı bu akşam yayınlanacak 17. bölümde cevabını bulacak.