Muhalif vekillere sert tepki: Dedikodu yapıyorsunuz

Gazeteci Süleyman Özışık, MHP'li Sinan Oğan ile CHP'li Aykan Erdemir'e sert tepki gösterdi: "Milletvekilliği değil dedikodu yapıyorsunuz"

Muhalif vekillere sert tepki: Dedikodu yapıyorsunuz
Muhalif vekillere sert tepki: Dedikodu yapıyorsunuz
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın’ın sunduğu “Ne oluyor” programında Meclis Soruşturma Komisyonu’nun, haklarında yolsuzluk ve rüşvet suçlaması yapılan AK Partili dört eski bakanla ilgili verdiği “Yüce Divan’a gerek yok” kararı masaya yatırıldı.

Programa gazeteci Süleyman Özışık'ın CHP Bursa Milletvekili Doç.Dr Aykan Erdemir ve MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'a verdiği tepki damgasını vurdu.

CHP'li vekil Aykan Erdemir, konuşulan asıl meselenin yolsuzluk meselesi olmadığını ifade ederken Süleyman Özışık ise bu sözlere "Bir ana muhalefet partisi milletvekilinin çıkıp bir dedikodu edasında konuşması korkunç bir şey." dedi.

BU VEKİLLİK DEĞİL, DEDİKODU!

CHP'li vekile MHP'li Sinan Oğan'ın da destek vermesi üzerine sinirlenen Özışık"Benim meclisteki vekillere saygın var ama bu siyaseti bu dedikoduyla yaparsak olmaz. Bu çok yanlış. Milletvekilliği değil dedikodu yapıyorsunuz." sözleriyle tepkisini gösterdi.

BEYAZ GAZETE