Burhaniye Tarım İlçe De İmece Güzelliği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Müdür Erdal Aldağ’ın öncülüğünde imeceyle baştan aşağı yenilendi.

Burhaniye Tarım İlçe De İmece Güzelliği
45 yıl önce hizmete giren binada elektrik ve kalorifer sistemi yenilenirken, koridorlar ve odalar boyandı, çiftçilerin oturmaları için koltuklar kondu.
Burhaniye de, 30 teknik elamanın görev yaptığı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, yenilenen çehresiyle beğeni topladı. Çalışmalarda personelin büyük katkısı olduğunu anlatan Erdal Aldağ, huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmayı amaçladıklarını anlattı. Koridorları çiçeklerle donatan ve zeytin fotoğrafları koyan Erdal Aldağ” Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Binamızın baştan aşağıya yeniledik. Elektrik ve kalorifer sistemi yenilendi. Koridor ve odalar başkan aşağıya boyandı. Darlık çekildiği için lojmanlardan bir daireyi de hizmet binası haline getirdik. Veterinerler ve Veteriner Sağlık Teknikeri arkadaşlarımız da orada hizmet veriyor. Müdürlüğümüze gelen vatandaşlarımızın işleri en kısa zamanda görülüyor. Çiftçilerimizi her zaman bekliyoruz. Bize gelemeyen çiftçinin ayağına da biz gideceğiz.” dedi.

Kaynak: İHA